Phishing Avril 2021 website NLDe RJV waarschuwt de mensen die frauduleuze sms’en en mails in naam van de instelling ontvangen. De RJV heeft het nodige gedaan om de valse sites te blokkeren maar er kunnen nog altijd sms’en en mails met nieuwe links circuleren. We vragen aan de bestemmelingen van het bericht om nooit op deze link te klikken.

Meer te weten komen...

My e-Box logo paperasse

Om uw vakantieattesten, uw rekeninguittreksels, fiscale fiches...of uw documenten van de RVA, van de FOD Financiën, enz. gemakkelijk terug te vinden, activeer uw account My e-Box. Zo heeft u waar en wanneer u maar wil toegang tot uw documenten op uw smartphone of computer!

Meer te weten komen...

 

Logo CSAM itsmeU wenst het bedrag van uw vakantiegeld te weten te komen? De betalingsdatum? Het aantal vakantiedagen? Uw rekeningnummer invoeren of wijzigen? Ontdek alle voordelen van Mijn vakantierekening. Snel en eenvoudig!
Meer te weten komen...

FAQHebt u een vraag over de gevolgen van de maatregelen tegen COVID-19? Raadpleeg de FAQ om snel een antwoord op uw vragen te vinden.

eIDAS: een nieuw identificatiemiddel

eIDASSinds 10 augustus 2020 kunt u een identificatiemiddel van een ander EU-land gebruiken om u aan te melden bij de onlinediensten van de Belgische sociale zekerheid. 

Meer te weten komen...